seminarie

Confrontatie met de fiscus bij een fiscale visitatie. Do’s & don’ts

Jan Tuerlinckx & Charlotte Lardenoit

munten.jpg

Daar waar BAB-BKR Antwerpen voorziet in de jaarlijkse grondige updates en vormingsavonden wat betreft actuele topics is het doel van Young BAB-BKR om toch dat stapje verder te gaan. Young BAB-BKR is de schakel tussen de vormingsavonden van BAB-BKR Antwerpen en het beroepsleven van de jonge bedrijfsrevisoren, accountants en boekhouders. Bij Young BAB-BKR leggen ze meer de nadruk op skills, extra vaardigheden en coachings die niet op andere vormingsavonden aan bod komen maar toch een grote meerwaarde kunnen zijn in dat beroepsleven.

 

PROGRAMMA

Op regelmatige basis worden bedrijfsrevisoren, accountants en boekhouders geconfronteerd met de fiscus. Voor de meeste belastingplichtigen is dit een stresserend moment. Daarbij is zinvol dat u, als adviseur, exact kan inschatten wat u kan doen en vooral wat u zeker niet kan doen.

 

DOELGROEP

Iedereen die actief is in de financiële en fiscale beroepssector, met bijzondere interesse in Accountancy & fiscaliteit.

Leeftijdsgrens: 45 jaar

 

PLAATS

KDG Antwerpen Groenplaats

Nationalestraat 5

2000 Antwerpen

 

TIJDSTIP

start om 19u00 einde voorzien 21u00

 

Inschrijven kan rechtstreeks via BAB-BKR.

Documenten

Seminarie op maat

Wenst u meer info over een seminarie binnen uw organisatie?

Print LinkedIn Twitter Facebook Google Email Pinterest Share