seminarie

M&A Track : the legal side

Jan Tuerlinckx en Koen Verhaegen

openboek.jpg

Dit jaar organiseert Capitant Antwerpen een M&A track bestaande uit 3 workshops die studenten wegwijs zullen maken in het gebied van fusies en overnames. In de verschillende workshops gaan we dieper in op de verschillende perspectieven die dit proces kenmerken en dit in samenwerking met verschillende partners.

M&A Track: The Finance Side 

In de eerste workshop zoomen we in op het financiële perspectief van fusies en overnames. Experts van EY zullen jullie in deze workshop inleiden in het speelveld van due diligence, hostile take-overs en schuldfinanciering. 
Wanneer? Dinsdag 8 november : 19:00 – 21:00

M&A Track: The Legal Side

Voor het wettelijke/juridische gedeelte van fusies en overnames doet Capitant beroep op de expertise van Tuerlinckx fiscale advocaten. Jan Tuerlinckx zal op een interactieve manier de deelnemers wegwijs maken in de do's en don'ts van deze financiële transacties. 
Wanneer? Donderdag 17 november : 19:00 – 21:00


M&A Track: Negotiating a Successful Deal

In het laatste gedeelte van deze track kunnen jullie zelf de touwtjes in handen nemen aan de onderhandelingstafel. In samenwerking met LCM Student Association krijgen de deelnemers een spoedcursus onderhandelen om vervolgens de opgedane kennis te testen in gesimuleerde onderhandelingen. 
Wanneer? Dinsdag 22 november : 19:00 – 22:00

Locatie 

Universiteit Antwerpen Inschrijven kan rechtstreeks bij Capitant via deze link.
Documenten

Seminarie op maat

Wenst u meer info over een seminarie binnen uw organisatie?

Print LinkedIn Twitter Facebook Google Email Pinterest Share