seminarie

Nieuwe fiscale regularisatie

Dhr. Niklaas Claeysoone, Mr. Jan Tuerlinckx, Mr. Filip Vandenberghe en Mr. Dave van Moppes

paperclips-2.jpg

Het fiscale sanctieregime en de fraudebestrijding worden verstrengd . Als onderdeel daarvan wordt ook de wet op de fiscale regularisaties aangepast. Meer belastingplichtigen – ook diegenen die dat tot nu toe nog niet konden – kunnen dan regulariseren. Maar tegelijk wordt de regeling in de tijd beperkt. Eind 2013 is het definitief gedaan. Tot de nieuwe wet - die na de lente in werking treedt - kan nog onder de bestaande wet worden geregulariseerd.
Het seminarie houdt de nieuwe regeling tegen het licht en gaat daarbij de vergelijking met het bestaande regime niet uit de weg. De deelnemer zal over de praktische en concrete informatie beschikken om met kennis van zaken te spreken en analyses te verrichten met het oog op een aangifte.

 

PROGRAMMA
17u45-18u30 : Ontvangst en registratie van deelnemers
18u30-21u00 : Seminarie 
21u00 : Receptie

 

 

 

 

 

Documenten

Seminarie op maat

Wenst u meer info over een seminarie binnen uw organisatie?

Print LinkedIn Twitter Facebook Google Email Pinterest Share